Garnier Biphase Micellar cleansing water in oil - Recenzija

Ćao :)
Iako je danas nedelja, dan za odmaranje, ja sam odlučila da vam napišem jednu recenziju jer sam oduševljena sa proizvodom koji ću vam danas pokazati. U pitanju je nova Garnier dvofazna micelarna voda. Do sada sam koristila 3 micelarne, Garnier sa rozim čepom, Mixu sa plavim i Mixu sa zelenim. Sve tri ove micelarne mi nisu bile ništa posebno, i baš sam dugo razmišljala da li da nastavim da uzimam micelarne ili da pređem na mleka i losione za skidanje šminke. Kako sam videla ovu novu Garnier micelarnu odmah sam znala da je moram kupiti. I to sam učinila pre nekoliko dana.
Za početak ću vam reći da sam je do sada koristila nekih 4-5 puta, ali smatram da mogu da napišem svoje utiske o njoj, jer sam ceo vikend imala tešku šminku, tonu Golden Rose gel ajlajnera (recenziju za ovaj proizvod možete pročitati ovde) i brdo maskare, senke itd.
Dakle, proizvod dolazi u već prepoznatljivom pakovanju od 400ml, slatko i debeljuškasto pakovanje. :) Reč je o dvofaznoj micelarnoj vodi koja je obogaćena micelarnim česticama i uljem, uklanja svaki tip šminke, čak i vodootpornu. Pogodna je za sve tipove kože, i ne izaziva nikakve iritacije.
Proizvođač kaže da u jednom potezu čisti šminku sa lica, očiju i usana, da li je tako pogledajte na fotografijama ispod.
Količina koju sam nanela na tufer.
Golden rose gel ajlajner nanesen u malo debljem sloju.
Nakon prvog poteza.
Nakon drugog poteza.

Kao što vidite, u dva poteza je skinuto 99% šminke. S obzirom da sadrži uljanu fazu, očekivala sam da će ostajati masni tragovi na licu, ali njih nema uopšte i to je nešto što me je baš oduševilo. Upoređivala sam je sa Mixa micelarnom vodom, puder skidaju podjednako dobro, međutim kada se radi o skidanju ajlajnera i maskare Garnier je tu pobedio, sa Mixom sam morala bukvalno da trljam oči i pored trljanja i dalje je ostalo dosta šminke na očima. Takođe bih je mogla porediti i sa Balea dvofaznim sredstvom za skidanje vodootporne šminke sa očiju, isto je tu pobedila ova micelarna, jer Balea pre svega ostavlja mastan trag, a kao drugo izuzetno se brzo trošli, nakon samo 5 nanošenja Balea sredstva pola je otišlo, tako da je micelarna u svakom slučaju i isplatljivija.
Ovaj proizvod morate dobro da promućkate pre upotrebe kako bi se obe faze sjedinile. Možete je  kupiti u svim drogerijama, cena je 529 dinara, a trajaće vam sigurno pola godine.
Sastav:
Celokupan utisak je veoma dobar, odlično radi posao za koji je namenjena i usuđujem se da kažem da je ovo najbolja micelarna voda koju sam do sada probala. Ne peku me oči od nje, ne iritira kožu, ostavlja veoma lep film na koži, a sve skida. Od mene imate preporuku za ovaj proizvod.
Sa čime vi skidate šminku i koja vam je omiljena micelarna voda?

Pozdrav, 
Jovana ♥
Moj instagram nalog OVDE

Share:

13 коментара

  1. Sta misliš? Da li je dobar za suvu kožu?

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Pa s obzirom da ne isušuje kožu i ne zateže je mislim da bi bio ok. Ni malo nije agresivan. Baš ostavlja kožu mekanom.

      Избриши
  2. Odlican post draga. Na osnovu tvoje recenzije mi se dopala ova micelarna voda, pa predpostavljam da cu je kupiti. :)

    http://mojasvastaricams.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  3. Анониман8. мај 2016. 19:47

    Moram da isprobam ovu micelarnu. Divna recenzija. :) ♥

    ОдговориИзбриши
  4. Slučajno sam naišla na tvoj blog i jako mi se sviđa,moram ti reći..Dezen i sam stil bloga pree jee *---* PS. jel možeš uzv follow? :* http://boomysplace.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala puno, baš mi je drago da ti se dopada izgled, dosta sam se zezala oko ove teme da bi se sve lepo uklopilo. Uzvraćam naravno. :-)

      Избриши
  5. Već nekoliko dana je koristim i slobodno mogu reci da je veoma dobra ma super je... Koristila sam ničemu dugo ali sad znam da ću odsad koristiti garner...

    ОдговориИзбриши