Byphasse Purifying cleansing gel

Zdravo devojke i dobrodošle na moj blog.
Za danas sam vam pripremila recenziju Byphasse gela za umivanje. Dugo sam se premišljala koji gel da uzmem, i odlučila sam se za ovaj jer do sada nisam imala prilike da nešto mnogo isprobavam ovaj brend. Kao što već znate Byphasse proizvode možete kupiti u Lilly i DM drogerijama, i u ponekim lokalnim parfimerijama, cene su im vrlo pristupačne, a najhvaljeniji njihov proizvod jeste micelarna voda, a potom ružina voda.

U asortimanu se nalazi samo ovaj jedan gel za umivanje, koji je namenjen svim tipovima kože, mada ga je ne bih preporučila osobama sa suvom kožom jer je malo jači.

Gel sadrži vitamin E, ne sadrži parebene i alkohol. Struktura gela je vrlo gusta i potrebno ga je vrlo malo naneti jer se lepo raspoređuje po licu i super peni. Moram napomenuti da je ovaj gel PH neutralan.

Gelove za umivanje koristim uvek kada hoću da skinem ostatak šminke koji redovno ostane nakon micelarne vode, i ovaj gel to čini savršeno! Lice nakon njega je potpuno čisto i nema šanse da neće otkloniti ni najteže i vodootporne pudere. Nakon ovog gela koža je izuzetno mekana i glatka (zbog silikona).

Miris mi je pomalo jak, poput nekog parfema je i to mi se baš ne dopada, lepše bi bilo da je neutralan ili da je barem malo blaži.
Po ceni od 460,00 rsd dobićete 200ml odličnog proizvoda.

Share:

7 коментара

  1. Jos uvek nisam probala nista od ovog brenda, razmislicu o ovom gelu deluje bas zanimljivo :)

    ОдговориИзбриши
  2. Hvala draga na ovoj recenzziji odlicna je
    Uzvrati komentar,cekam te na svom blogu draga

    ОдговориИзбриши
  3. Čitala sam dosta recenzija ne temu ovog pilinga ali zaista ni jednu ovako dobru, kao ovu! Veoma lepo napisano, skroz kratko sadrzajno i detaljno. Odlicna recenzija. Ovaj proizvod do sada nisam koristila ali na osnovu dosadasnjih procitanih iskustava mislim da ce mi dobrodoci.

    Gotičarka

    ОдговориИзбриши
  4. Deluje odlično. Imam kremu za lice od ovog brenda i veoma sam zadovoljna njome 😊❤️
    Magični svet lepote

    ОдговориИзбриши
  5. Obožavam Byphasse i ako nisi probala tonik i micelarnu sve preporuke :D Planirala sam probati ovaj gel, a sada svakako kupujem :D

    http://www.valentina-grahovac.iz.hr

    ОдговориИзбриши